Alternativa consumului

alternativaCei care cer ajutor, informații sau sprijin trebuie mai întai să știe că la noi
 Niciodată nu vei fi întrebat « de ce »?

O alternativă importantă la consumul de droguri este implicarea tinerilor in diverse activităţi artistice, sportive sau de voluntariat care dau satisfacții!
Implicarea tinerilor in acest gen de activitati le va oferi in primul rand sentimentul de incredere in propriile forte, de a se simti importanti/bagati in seama si utili comunitatii din care fac parte. Mai mult, includerea in grupuri de persoane, in echipe ce participa impreuna la aceste activitati va determina inlaturarea izolarii, iesirea din anonimat si primii pasi in comunicarea reala, benefica si constanta cu tineri asemeni lor.

Dorim ca toate institutiile statului, ONG-uri si organizatiile din domeniul social si educational sa se implice in promovarea si derularea anuala la nivelul fiecarui judet de campanii antidrog pentru protectia comunitatilor proprii in scopul implicarii tinerilor in viata publica prin stimularea serviciului de voluntariat in domeniul social, cultural, educationale si a vietii asociative a tineretului, prin:
- dezvoltarea de parteneriate între organizatii de tineret si autoritati locale, institutii, structuri private
- sporirea participarii civice, cultural-educative a tineretului
- atenuarea impactului factorilor de risc asupra populatiei de tineri

Fiţi exemple de urmat pentru generaţiile viitoare!
În joc e viaţa voastră!
DROGURILE sunt zboruri ieftine spre moarte!
În calvarul drogurilor, nu începutul este greu, ci sfârşitul!

Translator text