Asociatia Pentru Prevenirea si Combaterea Consumului de Droguri si a Violentei in Familie - "AQUILA" Piatra Neamt

Asociația pentru Prevenirea și Combaterea Consumului de Droguri și a Violenței în Familie „AQUILA” Piatra Neamț este o asociație non profit, înființată în Piatra Neamț în anul 2006, la inițiativa unor specialiști din diferite domenii, care au avut ca scop comun realizarea de programe sau proiecte în domeniul prevenirii traficului și consumului de droguri, alcool, tutun și alte dependențe, precum și a violenței în familie.

Începând cu anul 2015 suntem acreditați pe perioadă nedeterminată, ca și furnizor de servicii sociale, prin Certificatul emis de Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice.

Am reușit prin intermediul echipei de voluntari dedicați, implementarea cu succes a unui număr semnificativ de proiecte de interes local, județean și național. Toate activitățile desfășurate au avut ca obiectiv comun prevenirea tinerilor cu privire la riscurile consumului de droguri, prin educație anti consum de droguri, iar educația am făcut-o în școli, licee și locuri publice, oferind servicii integrate de orientare, informare, conștientizare, consiliere, îndrumare, mediere și conștientizarea, implicarea și responsabilizarea membrilor societății civile, a familiei și a instituțiilor statului, cu privire la aceste noi provocări și situatii de risc.

Prin contactele noastre ne-am creat o reţea care sprijină cauza noastră şi ne permite să generăm idei noi cu privire la modul în care ne vom continua misiunea, punând serviciile noastre în sprijinul comunităților si a persoanelor ce se află în situații de risc.

Membri activi ai APCCDVF „AQUILA” Piatra Neamț:

ropotica
Dr. în Drept Veronica Ropotică – Președinte

BarnaCatalinEc. Constantin Cătălin Barna – Prim-vicepreședinte

anamariacretu1Ana Maria Crețu – Președinte executiv

Translator text